Alice Sherwoodová bola vrhnutá do sveta potravinových alegií, keď jej dvojročnému synovi diagnostikovali alergiu na orechy a vajcia. Frustrovaná ponukou jedál začala vymýšľať vlastné chutné recepty. V tejto knihe ponúka vyše 100 obľúbených rodinných receptov, od chrumkavého, chutného chleba a...
prečítať celé
Alice Sherwoodová bola vrhnutá do sveta potravinových alegií, keď jej dvojročnému synovi diagnostikovali alergiu na orechy a vajcia. Frustrovaná ponukou jedál začala vymýšľať vlastné chutné recepty. V tejto knihe ponúka vyše 100 obľúbených rodinných receptov, od chrumkavého, chutného chleba a krémovej zmrzliny po kypré koláče, rozplývajúce sa na jazyku a ako bonus nápady na oslnivé večerné párty. Štyri kuchárske knihy v jednej. Každý recept sa dá pripraviť bez jedného alebo viacerých alergénov „veľkej štvorky“ – bez vajec, bez mlieka, bez orechov a bez lepku. S Kuchárkou pre alergikov nebudete mať pocit, že máte obmedzenú stravu. Každý recept má verziu upravenú presne na vašu mieru.
Skryť popis
Recenzie